Kasteelfeesten Wijchen

Proost & geniet van de kasteelfeesten

π„πžπ§ 𝐍𝐔𝐂𝐇𝐓𝐄𝐑𝐄 𝐀𝐒𝐣𝐀 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐳𝐚𝐚𝐀

Nuchterheid is onze troef bij Wassink Advocatuur. In sommige situaties heb je een partner nodig die met beide benen op de grond staat. Of het nu gaat om juridisch advies, onderhandelingen of vertegenwoordiging in de rechtszaal.

Woon je in Wijchen of omstreken? Dan ben je vast bekend met de Kasteelfeesten, deze feesten zijn inmiddels een begrip in de regio en Wassink Advocatuur is een trotse sponsor. Wat is er nu leuker dan feesten in de kasteeltuin? In de kasteeltuin van Wijchen starten De Kasteelfeesten op woensdag 8 mei 2024 met DANCE @ THE CASTLE. Er zijn veel verschillende optredens met onder andere: Cristian D, ADF Samski, $hirak, Outsiders, Mc Marboo, Rvdes en DJ Mark. Op donderdag 9 mei: op donderdagmiddag kunnen dansliefhebbers genieten van Impulse Dance Studio op de culturele middag en de dag wordt afgesloten met de populaire Foute Party: Boer Harm, Marco Kraats, Vieze Jack, Nakatomi en DJ Koen met het Foute Uur mogen hierbij niet missen. Vrijdag 19 mei: Op de Hollandse Avond wordt het ouderwets gezellig met John West, Lange Frans, Django Wagner, Henk Wijngaard, Justin de Wildt en de Radio NL drive-in-show. Zaterdagochtend kunnen kinderen terecht bij een optreden van Fenna Ramos. De Kasteelfeesten sluiten af met Dries Roelvink en Marco Schuitmaker. Het volledige programma is te vinden op www.kfwijchen.nl/programma. Tickets voor de Wijchense Kasteelfeesten zijn te bestellen viaΒ www.kfwijchen.nl.

Een NUCHTERE kijk op de Zaak

Wassink Advocatuur is dit jaar weer sponsor van dit mooie evenement. Uiteraard is een evenement als deze niet mogelijk zonder alle vrijwilligers die zich hier voor inzetten. Super mooi om te zien dat er elk jaar een betrokken team klaarstaat om van de Kasteelfeesten in Wijchen een groot succes te maken!

Over Wassink Advocatuur

Nuchterheid is onze troef bij Wassink Advocatuur. In sommige situaties heb je een partner nodig die met beide benen op de grond staat. Of het nu gaat om juridisch advies, onderhandelingen of vertegenwoordiging in de rechtszaal. Wassink Advocatuur is gespecialiseerd in onderstaande rechtsgebieden. We luisteren, adviseren en procederen. Dit laatste wanneer het echt niet anders kan. En heeft u een andere juridische vraag? Dankzij de goede samenwerking met andere gespecialiseerde kantoren kunnen we u altijd doorverwijzen naar de juiste juridisch adviseur.

Professionele begeleiding op het gebied van vergunningen, omgevingsrecht, bestemmingsplannen en handhavingszaken.

Lees meer

Alles wat met verbintenissen te maken heeft: van financiΓ«le overeenkomsten tot koopcontracten.

Lees meer

Ondersteuning voor huurders en verhuurders, bijvoorbeeld bij het opstellen en beΓ«indigen van huurcontracten.

Lees meer

Advies en begeleiding bij burengeschillen over overlast, erfgrenzen en bomen en struiken.

Lees meer

Specialist in Hippisch recht.

Lees meer

Wassink Advocatuur heeft veel ervaring met gerechtelijke procedures, van rechtbank tot gerechtshoven en de Raad van State.

Lees meer

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Zit u met een complexe vraag en wilt u meer duidelijkheid hebben?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel