De Kasteelfeesten in Wijchen

De Kasteelfeesten in Wijchen zijn inmiddels een begrip en na een aantal jaar pauze in verband met corona zijn ze terug! Bij ons staat de datum al even vast in de agenda, de toegangskaarten liggen klaar en de outfit is uitgezocht. De organisatie heeft erg veel energie gestoken in een mooie line-up en de kaartverkoop is inmiddels gestart!

In de kasteeltuin van Wijchen starten De Kasteelfeesten op woensdag 17 mei 2023 met DANCE @ THE CASTLE. Er zijn veel verschillende optredens met onder andere: Cristian D, Trobi, Turfy Gang, Outsiders, OneAndOnly, hosted by Mc May.

Op donderdag 18 mei: op donderdagmiddag kunnen dansliefhebbers genieten van Impulse Dance Studio en de dag wordt afgesloten met de populaire Foute Party: Altijd Larstig & Rob Gasd’rop, Fake tits, Vieze Jack, Barry Fest en Tim Schalx, DJ Koen en Qmusic met het Foute Uur mogen hierbij niet missen.

Vrijdag 19 mei: Op de Hollandse Avond wordt het ouderwets gezellig met John West, John de Bever, Stef Ekkel, John de Bever, Daymian van Os, Ronn Amsterdam en de Radio NL drive-in-show.

Zaterdagochtend kunnen kinderen terecht bij een optreden van Buurman en Buurman. De Kasteelfeesten sluiten af met de Heeren van Aemstel band, Nakatomi, Ronnie Ruysdael en DJ Koen.

Tickets voor de Wijchense Kasteelfeesten zijn te bestellen via www.kfwijchen.nl en te koop bij HEMA in Wijchen.

Een NUCHTERE kijk op de Zaak

Wassink Advocatuur is dit jaar weer sponsor van dit mooie evenement. Uiteraard is een evenement als deze niet mogelijk zonder alle vrijwilligers die zich hier voor inzetten. Super mooi om te zien dat er elk jaar een betrokken team klaarstaat om van de Kasteelfeesten in Wijchen een groot succes te maken!

Hierboven staat niet het volledige programma van de Kasteelfeesten, bekijk het gehele programma op de website van de Kasteelfeesten: www.kfwijchen.nl/programma .