Gratis bijstand voor ondernemers

Joop Wassink van Wassink advocaatuur in Wijchen

De maatregelen tegen het Coronavirus zullen naar verwachting wel een tijdje aanhouden. Dit zal betekenen dat veel ondernemers in Nederland het economisch zwaar krijgen. Sommige ondernemers hebben, min of meer gedwongen, hun werkzaamheden dienen te staken of zien hun omzet gewoon bijna geheel wegvallen. De continuïteit van deze ondernemingen komt in gevaar.

Ondanks het feit dat het kabinet maatregelen heeft aangekondigd om deze ondernemingen te steunen, blijft het voor deze ondernemingen lastig in te schatten wat de gevolgen van deze crisis voor hen gaat zijn.

Wassink Advocatuur is van mening dat we elkaar in deze tijden moeten helpen waar nodig en wil daar graag een steentje aan bijdragen. Om die reden is besloten om gratis bijstand te verlenen aan ondernemers die voorzien dat zij het wellicht niet gaan redden.

Samen met u kijken we naar uw financiële situatie en verplichtingen die u reeds bent aangegaan of wellicht nog moet aangaan voor uw onderneming. Samen met u nemen wij contact op met uw crediteuren en debiteuren om te kijken of aangepaste afspraken kunnen worden gemaakt. Deze aangepaste afspraken zetten we dan ook voor u op papier, zodat het voor alle partijen helder is.

Deze dienstverlening wordt door Wassink Advocatuur gratis ter beschikking gesteld, omdat wij vinden dat deze tijden niet gerekend kunnen worden tot het normale ondernemersrisico en niemand hierdoor zou mogen ‘omvallen’.

Wij wensen u alle sterkte toe in de komende moeilijke en uitdagende tijd en hopen dat u van dit aanbod geen gebruik hoeft te maken. Maar schroom niet te bellen als dit wel het geval is, wij zijn u graag van dienst.

mr. J. Wassink