Juridisch advies Wijchen nodig?

Wassink Advocatuur is kleinschalig, betrokken en eerlijk

Wassink Advocatuur geeft sinds 2015 juridisch advies in Wijchen, maar ook in andere regio’s. Eigenaar Joop Wassink werkte daarvoor negen jaar bij een middelgroot advocatenkantoor in ’s-Hertogenbosch. Wassink Advocatuur is gevestigd in Wijchen en is gespecialiseerd in het Bestuursrecht, verbintenissenrecht, Huurrecht, de Wet op de Kansspelen, burenrecht en het procesrecht. Het kantoor richt zich op ondernemers, particulieren en overheidsinstanties.

Waarom Wassink Advocatuur?

Eerlijkheid en transparantie zijn de belangrijkste drijfveren van Wassink Advocatuur. Procederen is voor Wassink een laatste middel: liever lossen we de situatie op een andere manier op. We zeggen waar het op staat en hebben altijd de volledige focus op uw zaak. U kunt rekenen op een persoonlijke, betrokken aanpak.

“Mr. Wassink is een doorbijter die er alles aan doet om de zaak te laten slagen. Geen onnodige kosten of ballast, hij weet het zelf.”

Kosten juridisch advies Wijchen

Elk eerste intakegesprek is geheel kosteloos, waarbij we kijken naar de mogelijkheden van verdere stappen, de daaraan verbonden kosten en de haalbaarheid van de zaak. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Is dit niet het geval? Dan kijken we of er een vaste prijsafspraak of maximumprijs mogelijk is. Incasso’s van geldvorderingen zullen in eerste instantie altijd worden behandeld op basis van de afspraak ‘no win no fee’. Als er geen andere afspraken mogelijk zijn, dan hanteert Wassink Advocatuur een uurtarief. Het standaarduurtarief is € 245,-.

juridisch advies wijchen Wassink advocatuur

Sponsoring

Wassink Advocatuur is trotse sponsor van:

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Heeft u juridisch advies Wijchen nodig? Neem gerust laagdrempelig contact op via
onderstaand formulier. U kunt ons ook bellen op 024-3333004.
We beoordelen uw vraag vrijblijvend en laten dan weten of we u verder kunnen helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Uw privacy staat hoog in ons vaandel

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

20 april 2024: Gratis Juridisch Adviesdag

Schending informatieplicht:

Vaste huurovereenkomst vanaf 2024 “normaal”.