Verbintenissenrecht advocaat

Eerste hulp bij geschillen

Een verbintenissenrecht advocaat biedt bijvoorbeeld hulp wanneer er sprake is van geschillen. Denk aan een conflict tussen een particulier en een aannemer, wanneer één van de twee een overeenkomst niet is nagekomen. Ook bij huur-, koop- en geldleningsovereenkomsten is het verbintenissenrecht van toepassing.

Wat kan Wassink Advocatuur betekenen als verbintenissenrecht advocaat?

Opstellen en adviseren over:

  • Algemene voorwaarden
  • Financiële overeenkomsten
  • Commerciële overeenkomsten
  • Koopcontracten
  • Vorderingen uit onrechtmatige daad
  • Incasso’s

Case uit de praktijk:

Een aannemer doet een offerte en die accepteert de cliënt. Daarna komt de aannemer het huis nogmaals inmeten en blijkt dat hij bij zijn offerte een verkeerd oppervlakte heeft aangehouden. Hij geeft aan dat er zo’n € 2.000,- extra betaald moet worden. De cliënt accepteert dit niet en uiteindelijk gaat de aannemer naar de rechter omdat de cliënt zich niet aan de overeenkomst zou houden. Helaas was een regeling niet mogelijk en was procederen de enige mogelijkheid. De cliënt krijgt gelijk van de rechter, maar de aannemer gaat in hoger beroep en wil van een regeling nog altijd niets weten. Ook in hoger beroep wordt de cliënt op alle fronten in het gelijk gesteld. Een langslepende zaak is eindelijk afgerond, met goed gevolg.

“Meneer Wassink, vriendelijk dank voor een goede afloop van deze langlopende zaak, die wij dankzij u gewonnen hebben. Hoop het van niet, maar weet u een volgende keer te vinden.”

Werkwijze

Voor Wassink Advocatuur staat uw belang als cliënt te allen tijde voorop. Een advocaat schakelt u niet voor niets in, dus we nemen uw vraag altijd serieus. Vanaf het eerste gesprek zijn we eerlijk en kritisch en houden we u een spiegel voor wanneer dat nodig is. Het is ons doel om de situatie zonder de rechter op te lossen. Maar mocht dit toch niet lukken, dan gaan we er voor de volle honderd procent voor in de rechtbank.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Heeft u behoefte aan een verbintenissenrecht advocaat? Neem gerust laagdrempelig contact op via
onderstaand formulier. U kunt ons ook bellen op 024-3333004.
We beoordelen uw vraag vrijblijvend en laten dan weten of we u verder kunnen helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel

Was dit niet waar u naar op zoek was? Probeer een ander onderwerp…

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

20 april 2024: Gratis Juridisch Adviesdag

Schending informatieplicht:

Vaste huurovereenkomst vanaf 2024 “normaal”.